Gyömbér nehéz mérkőzésre számít


2010-03-11 12:40:31  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Gyömbér nehéz mérkőzésre számít főképe
A Lombard Pápa Termál FC szombaton 15 órától a tabella éllovasához, a Videoton FC-hez látogat. A két csapat eddig öt alkalommal feszült egymásnak, melyen mindössze 1 pontot tudott szerezni a Lombard. Eddigi egyetlen pontunkat 2004. augusztus 15-én szereztük, akkor 2-2 lett a végeredmény, az azóta lejátszott négy mérkőzést hétvégi ellenfelünk nyerte. A sárga-feketék középpályása, Gyömbér Gábor szerint nem lesz könnyű dolguk a Vidi ellen.

- A keddi délelőtti edzésen megbeszéltük és lezártuk a Debrecen ellen történteket, onnantól kezdve csak a szombati találkozóra koncentrálunk. Nagy változás nem lesz a Vidi ellen sem, a tőlünk megszokott támadójátékot fogjuk játszani, az időjárás úgy néz ki nem fog kedvezni, így nem hiszem, hogy jó minőségű lesz a pálya, ettől függetlenül megpróbáljuk azt a rövidpasszos focit játszani, amit a nézők megszokhattak tőlünk.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!