Pápa Város Fúvószenekara logópályázatot hirdet


2015-03-30 10:39:34  | cikk: pgya  | 


Pápa Város Fúvószenekara logópályázatot hirdet főképe
Pápa Város Fúvószenekara logópályázatot hirdetett, ebből az alkalomból kerestük meg Mógor-Schmidt Katalin elnököt, a pályázat részleteiről kérdeztük:
- Pápa Város Fúvószenekara jövőre ünnepli újjáalakulásának 70. évfordulóját és ebből az alkalomból szeretnénk megújulni. Ezért arra gondoltunk, hogy a logónkat is kicseréljük, ezért logótervezési pályázatot írunk ki. Várjuk az ötleteket és pályázatokat május 1-ig. Új pólókat is készítünk a zenekarnak májusban, és arra már az új logót szeretnénk feltenni, továbbá a jövő évben megrendezésre kerülő jubileumi fesztivál valamennyi plakátján, meghívón, ajándéktárgyán már a győztes logóval szeretnénk megjelenni, amely a készülő könyvben is helyet fog kapni. A könyv Pápa Város Fúvószenekarának történetéről szól, jövőre fog megjelenni – mondta el érdeklődésünkre a fúvószenekar elnöke, Mógor-Schmidt Katalin.
Egy pályázó maximum három pályázatot nyújthat be, a nyertes pályázó díja 15 ezer forint értékű ajándékutalvány, valamint két darab belépő Pápa Város Fúvószenekarának 2016. január 1-jei Újévi Fúvós Show-jára.
Részletek elérhetők ITT.

Képek:

nincsenek képek


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!