Indulhat a napfürdőzés a Várkertfürdőben


2015-03-26 21:59:00  | cikk: HuHa  | 


Indulhat a napfürdőzés a Várkertfürdőben főképe
Bár a Várkertfürdő termálmedencéjének kiúszója télen is várta a szabadtéri fürdőzést kedvelőket, az igazi szabadban való fürdés ideje most kezdődik, hiszen hétvégétől napfürdőzéssel lehet kiegészíteni a vizes pihenést.

A létesítmény dolgozói ma megkezdték a termálkert megnyitásának előkészületeit, lenyírták és rendezték a lassan éledő pázsitot, felszerelték a zuhanyzót, kijavították a medence körüli burkolat hibáit és kirakták a nyugágyakat a medence körüli zöldfelületre.
Azoknak tehát, akik a fürdőélményeket legszívesebben a szabadban élik meg, vagy a napfürdőzés szerelmesei, netán D vitamin pótlásra vágynak természetes módon, itt a lehetőség a nyarat idéző kikapcsolódásra.

A létesítmény vezetőjétől azt is megtudtuk, a Várkertfürdő strandjának nyitási időpontját az időjárás függvényében határozzák meg, ha kellemes hőmérsékletű, napos idő ígérkezik, már a május elsejei hosszú hétvégére kinyitnak, a végleges strandnyitást pedig pünkösdre tervezik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!