Jubileumi sportnap


2015-03-26 12:00:22  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Jubileumi sportnap főképe
A Pápai Gazdasági Szakközépiskola és Kollégium az iskola fennállásának 75.évfordulója alkalmából rendezett jubileumi hét programsorozatából a sport sem hiányozhatott. A jeles alkalomból a Sportcsarnokban három sportágban (streetball, labdarúgás, floorball) rendeztek körmérkőzéses bajnokságokat, melyre a város összes középiskolája meghívást kapott. A felhívásnak öt intézmény tett eleget, akik sportágtól függően fiú, lány és vegyes csapatokkal vettek részt a küzdelmekben. Konczné Recska Henriette testnevelő, a sportos délelőtt szervezője úgy fogalmazott, céljuk az volt, hogy jó hangulatban, kellemes küzdelemben egy sportos délelőttöt tudjanak együtt tölteni a város fiataljai.
- Öt középiskola fogadta el a meghívásunkat, így mindhárom labdajátékban öt csapat képviseltette magát, körmérkőzéses formában bonyolítottuk le a kupát. Szerettük volna a fiúkat és a lányokat együtt és külön is megmozgatni, ezért a floorballnál vegyes csapatok jelentkezését vártuk. Körülbelül 100 diák sportolt a délelőtt folyamán, ami nagyon jó, hiszen ennek a korosztálynak manapság nagyon kevés szervezett sportolási lehetősége van – mondta el a testnevelő.
A sportágak első három helyezettjei kupa és oklevél díjazásban részesültek.

Eredmények:

Streetball
1. Petőfi Gimnázium
2. Református Gimnázium
3. Pápai Gazdasági Szakközépiskola

Floorball
1. Pápai Gazdasági Szakközépiskola
2. Türr Gimnázium
3. Petőfi Gimnázium

Labdarúgás
1. Pápai Gazdasági Szakközépiskola
2. Mezőgazdasági Szakképző Iskola
3. Petőfi Gimnázium

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!