Mini kosárlabda torna a Szent Istvánban


2015-03-25 09:12:18  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Mini kosárlabda torna a Szent Istvánban főképe
A Szent István DSK háromcsapatos mini kosárlabda tornát rendezett új tornatermében, melyen a 2000-ben vagy korábban született tanulók vehettek részt. Az idei a második alkalom volt, amikor a házigazdák mellett a Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola és a Tarczy Lajos Általános Iskola körmérkőzéses formában összemérte erejét. Szabó Sándor testnevelő érdeklődésünkre elmondta, szerettek volna a IV. korcsoportos lányoknak játéklehetőséget biztosítani, mivel ennek a korosztálynak kevés szereplési lehetősége van a városban.
- Sokkal szorosabb mérkőzéseket játszottak a lányok, mint arra előzetesen számítani lehetett. A kupát a Tarczy nyerte meg, így számukra lehetőség nyílik a megyei bajnokságon való részvételre. A torna megrendezésével az iskolai élet is színesedik, hiszen tanulószobások, napközisek lejönnek a terembe és szurkolnak társaiknak. A lányok többsége nyolcadik osztályba jár, úgy érzem sikerült náluk lerakni a kosárlabda alapjait, aki a későbbiekben szeretne kosárlabdázni, erre tud építeni. Végezetül szeretném megköszönni a Szülői Munkaközösség támogatását, akik a díjazásban segítettek bennünket.

Eredmények:
Szent István – Munkácsy 36-12
Munkácsy – Tarczy 14-54
Tarczy – Szent István 35-32

Végeredmény:
1. Tarczy Lajos Általános Iskola
2. Szent István Római Katolikus Általános Iskola
3. Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!