Célegyenesben az inkubátorház-projekt


2015-03-25 00:20:42  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Célegyenesben az inkubátorház-projekt főképe
A városvezetés képviselői és további meghívott vendégek is megtekintették a Pápai Ipari Parkban található inkubátorházat, amely kétévnyi munka után elkészült, annak működtetője már csupán a használatbavételi engedélyre vár. Az 1800 négyzetméter alapterületű irodaházban közel 30 irodát, tárgyalót, valamint egy műhelyhelyiséget építettek ki – tájékoztatta hírportálunkat Eszenyi László projektmenedzser.

Mint mondta, az inkubátorházban kis- és középvállalkozások számára kínálnak infrastrukturális szolgáltatást, de ügyfeleiket igény esetén üzletviteli tanácsadással is segítik. Hozzáfűzte, hasznos tanácsokkal tudnak szolgálni a vállalkozás létrehozásához, elindításához, működtetéséhez, illetve ahhoz, hogy az minél piacképesebb pozícióba kerüljön. Eszenyi Lászlótól megtudtuk, a műhelyhelyiségben egy CNC-berendezés is található, amit óradíjban lehet majd bérelni – ezzel a járműipari beszállítókat célozzák meg. A projektmenedzser megjegyezte, az irodákat a bérlő igényeihez igazodva át is lehet alakítani, ugyanis az egyes helyiségek gipszkarton falai megbonthatóak.

Eszenyi László úgy fogalmazott, az épület elkészülte után következik a projekt nagyobbik fele: élettel, bérlőkkel kell megtölteni az irodaházat. A projekt vezetője e tekintetben is bizakodó, amit cége széleskörű tapasztalataira, a kínált szolgáltatás minőségére és ár-érték arányára, valamint az előzetes igényfelmérésre alapoz. – Ez az inkubátorház bárkinek jó választás lehet, akinek egy modern, jól parkolható, könnyen elérhető és megközelíthető irodára van szüksége – mutatott rá Eszenyi László.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!