Közel háromezer résztvevő az Öltözz Kékbe! akción


2015-03-24 19:53:36  | cikk: Babos Petra  | 


Közel háromezer résztvevő az Öltözz Kékbe! akción főképe
Öltözz Kékbe a Víz Világnapján. Ezt a felhívást tette közzé a Pápai Weöres Sándor Általános Iskola ökocsoportja. Az intézmény ökoiskola lévén fontosnak tartja, hogy a Víz Világnapján felhívják a víz védelmére és megóvására a figyelmet. Idén rendhagyó módon akciót hirdettek, melynek keretében azt kérték, mindenki öltözzön kékbe március 23-án, hétfőn. Az akciót közzétették egy ismert közösségi oldalon is, ahová szintén sok szelfi érkezett. A program olyannyira népszerű, hogy még ma is küldtek fotókat. A felhívásra több mint negyven nevezés érkezett, ami közel háromezer résztvevőt jelent. -Sok nagyon ötletes fényképet kaptunk. Voltak, akik kimentek egy kúthoz és azzal készítették el a felvételt, de például a petőfisek több fotóval készítették el a hullámzó vizet – mondta Pulay Róbertné, az egyik szervező. A kezdeményezéshez csatlakozott többek között a pápai tankerület, az önkormányzat, számos általános– és középiskola, de érkezett fotó Oxfordból, Arizonából és Rimaszombatról is. Az elkészült kék ruhás fotókból montázs készül.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!