Ivókutat kaptak a Weöres-iskolások


2015-03-24 20:49:50  | cikk: Babos Petra  | 


Ivókutat kaptak a Weöres-iskolások főképe
A Pápai Weöres Sándor Általános Iskola is csatlakozott a HAPPY hét elnevezésű csapvíz népszerűsítő programhoz.
Iskolánk jó kapcsolatot ápol a Pápai Vízmű Zrt.-vel, ezért is vettünk részt a rendezvényen – mondta Pulay Róbertné igazgatóhelyettes, hozzátéve - A HAPPY hét programjai között szerepelt az Öltözz Kékbe! akciónk, ami nagy siker aratott, hiszen közel háromezren csatlakoztak hozzánk, s küldtek fotót magukról. Ezen kívül a héten a különböző szakköreinken arra törekszünk, hogy minél több vízzel kapcsolatos feladatot oldjunk meg. Tervezünk vízzel működő tárgyakat, kipróbáljuk a diákokkal a vízzel működő kisautónkat. Ezekből egy kiállítás is nyílik pénteken, ahol fotókon bemutatjuk a hét főbb eseményeit.

Szili Ágnes, a Pápai Vízmű Zrt. laboratóriumvezetője hozzáfűzte, a HAPPY hét rendezvényeibe hat iskola is bekapcsolódott. A program keretén belül egy iskolának ivókutat is adományoztak, idén a Weöres-iskolásos kapták ezt, amelyet az ebédlő mellett helyeztek el. Az ivókutat ma délelőtt a nagyszünetben dr. Lukács Endre a Pápai Vízmű Zrt. vezérigazgatója adta át, a gyerekek pedig friss forrásvízzel koccintottak ugyancsak a vízmű jóvoltából.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!