A Fidesz ma leadja az ajánlószelvényeket


2010-03-10 18:29:26  | cikk: mo  | fotó: mo  | 


A Fidesz ma leadja az ajánlószelvényeket főképe
Dr. Kovács Zoltán, a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltje sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a mai napon leadják az összegyűjtött ajánlószelvényeket. Dr. Kovács Zoltán visszautasította azt a vádat, mely szerint a Fidesz túlzásba esett a kopogtató cédula gyűjtésével. Úgy fogalmazott, 8 millió ajánlószelvényt kaptak kézhez a választópolgárok, a Fidesz ebből összesen 2 milliót, vagyis a szelvények 25 százalékát gyűjtötte össze. A képviselő hozzátette, a szelvények leadása az első felvonása a választási küzdelmeknek, a továbbiakban lakossági fórumokkal folytatódik a kampány.
A sajtótájékoztatón Áldozó Tamás elmondta, ebben a választási időszakban öröm kampányfőnöknek lenni, jó látni, hogy az emberek a Fidesztől várják a segítséget, és készülnek a választásokra.
- Öröm azért is, mert a kampány eddigi része a számottevő politikai erők között az értelmes kommunikációról szólt. Amit pedig a pápaiak kénytelenek elszenvedni a televízióban, a sajtóban a Jobbik részéről, tekintsük a választási kampány velejárójának. Azt gondolom, hogy a pápai és környékbeli polgárok felelősségük tudatában meg tudják ítélni a stílusból és a hangnemből, hogy melyik az az erő, amelyik kormányképes és megérdemli a bizalmukat. Hisz tudjuk, a stílus maga az ember – hangsúlyozta Áldozó Tamás.
A Fidesz helyi elnöke hozzáfűzte, az emberek tudatosan készültek arra, hogy átadják az ajánlószelvényeket. Csupán a mai napon több mint 200 db kopogtatócédula érkezett az irodába. A Fidesz eddig 14720 db szelvényt gyűjtött össze a pápai és környékbeli lakosok 30 százalékától. A 2006-os választások alkalmával ez a szám 10238 volt.
Áldozó Tamás úgy fogalmazott, ez az ajánlószelvénymennyiség is azt igazolja, hogy a választók is úgy gondolják: „Itt az idő, változtatni kell!”

A Fidesz helyi elnöke kérdésünkre elmondta, nem kíván reagálni a Jobbik sajtótájékoztatón tett kijelentésére, miszerint az MSZP és a Fidesz között koalíció alakulna a radikális párt ellehetetlenítése érdekében.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!