Ismét filmfesztivál a Petőfi moziban!


2015-03-20 13:20:43  | cikk: pt  | fotó: Petőfi mozi  | 


Ismét filmfesztivál a Petőfi moziban! főképe
Március 19. és 25. között minden hétköznap három, míg szombaton és vasárnap négy mozifilmet tűz műsorára a Petőfi mozi a IV. Pápai Filmfesztivál keretében. Micsik Zoltán, a Petőfi mozi üzemeltetője úgy fogalmazott, filmfesztiváljuk programjának összeállításakor is figyeltek rá, hogy minden korosztály megtalálhassa a neki tetszőt a változatos zsánereket felvonultató kínálatban, amelybe az elmúlt időszak legjobb, legnagyobb sikert aratott filmjeiből válogattak.

A IV. Pápai Filmfesztivál műsorán szerepel például az idei Oscar-gálán három szoborral jutalmazott, a kritikusok által a tavalyi év egyik legjobbjának kikiáltott Whiplash című dráma, amely egy jazzdobosról és tanáráról szól. Emellett két életrajzi alkotás, a Vadon és a Foxcatcher, valamint a 12 (!) éven keresztül forgatott Sráckor képviseli majd a különleges, egyedi mozgóképeket. A sikerfilmek közül újra műsorra kerül az Elrabolva 3., illetve a nagy felhajtással övezett A szürke ötven árnyalata. A mozibarát közönség az egy hét során láthat további akciófilmet (Joker), animációs alkotást (Spongyabob – Ki a vízből!; Shaun, a bárány; Csingiling és a Soharém legendája), horrorfilmet (A fekete ruhás nő 2.), illetve egy magyar filmet (Dumapárbaj), amely a stand-up comedy hazai sztárjainak (Hadházi László, Kiss Ádám) a főszereplésével készült.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!