Egy percen múlt a pontszerzés


2015-03-19 20:05:32  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Egy percen múlt a pontszerzés főképe
Közel négy hónapos szünet után folytatódott az U15-ös lány nagypályás labdarúgó bajnokság. A Pápai Egyesített Labdarúgó Club ősszel a nyolccsapatos pontvadászat hatodik helyén zárt, első évük félévi mérlege három győzelem, négy vereség volt. A tavaszi idénnyitón ellenfelük a Haladás Viktória volt, akiket az idegenbeli odavágón 4-3-ra le tudtak győzni, ezt szem előtt tartva a mostani találkozójukon is jó eséllyel pályáztak a pápai lányok pont, pontok itthon tartására. A 9.percben rezdült meg először a hazai háló, Bátorfi köszönt be Takács kapujába. Negyed órával később a vendégkapus bizonytalanságát kihasználva Krivácsy Eszter egyenlített, és az 1-1-es állás meg is maradt a szünetig. A második félidőben megint Bátorfi volt eredményes, ám ezúttal sem vezettek sokáig a szombathelyiek, ugyanis három perccel a lefújás előtt Varga közelről helyezett a hálóba. Ezzel már mindenki elkönyvelte a pontosztozkodást, ám a hosszabbítás második percének utolsó pillanataiban egy előrevágott labdával Janus gyalogolhatott a kapuig, kialakítva ezzel a 3-2-es vendégsikert. Pődör Ákos elégedett volt a lányokkal, de természetesen bosszús volt a kései bekapott gólért.
- Elégedett vagyok, hiszen a lányok fegyelmezetten, harcosan, nagy akarattal játszottak, időnként pedig szép támadásokat is vezettek, úgyhogy a mutatott játékkal Tóth Ferenc edzőkollégám és én is meg vagyunk elégedve. Mindkét együttes nagy lelkesedéssel játszott, a hajrában döntetlen állásnál mi is és a Haladás is szerette volna begyűjteni a három pontot, most úgy alakult, hogy nekik sikerült feltenni a pontot az i-re, remélem, legközelebb mi leszünk a szerencsések.

PELC U15 - Haladás Viktória 2-3 (1-1) Gsz.: Krivácsy, Varga ill. Bátorfi 2, Janus

PELC U15: Takács – Tankó, Beszédes (’53 Németh), Beimli, Varga – Pődör (’55 Móczár), Nyilas (’59 Bognár), Cser, Ivády – Krivácsy, Kovács

A bajnokság április 2-án Debrecenben folytatódik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!