Futóink is elkezdték a szezont


2015-03-18 12:29:09  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Mérei László  | 


Futóink is elkezdték a szezont főképe
Jól előkészített pályán és a futóatléták számára kedvező időjárási körülmények között találkoztak egymással a 2015.évi mezei OB indulói a kecskeméti Benkó Zoltán Szabadidő Központban – írja a masz.hu. A 107. Mezei futó Országos bajnokságon 24 bajnoki cím talált gazdára, amelyen 14 szakosztály osztozott, a népes mezőnyben két pápai futó is rajthoz állt, a serdülőknél Áldozó Botond, a junioroknál Tóth Csaba sorakozott fel a rajtvonal mögött. Az idénnyitót Kis Károly, a Pápai SE edzője összegezte.
- A serdülők között 4500 méteren Áldozó Botond az egy évvel idősebbekkel futott, végül a 44. helyen ért célba (00:17:24.20), saját korosztályában a 12. lett, ami viszonylag jó eredménynek mondható. A junioroknál hat kilométeren Tóth Csabában nagy volt a bizonyítási vágy, ami sajnos nem jól sült el, az elején görcsösen futott, a táv második felére összeszedte magát, de ekkor már késő volt, végül a 19. lett (00:21:11.93).
A sportolók legközelebb a veszprémi diákolimpiára utaznak, majd áprilisban az idénnyitó bajnokságon vesznek részt, szintén a megyeszékhelyen.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!