Aprók a vásárban - flashmob a piactéren


2015-03-17 20:41:34  | cikk: pgya  | 


Aprók a vásárban - flashmob a piactéren főképe
Valóságos vásári forgatag várja majd közönséget a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ (JMSZK) színháztermében a Pápai Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola tavaly készült előadásán március 23-án és 24-én, Aprók a vásárban címmel. Ebből az alkalomból ma délelőtt a piactéren egy flashmobot – villámcsődületet – szervezett Müller Zoltán táncpedagógus a negyedikes diákok részvételével, az arra járók örömére.
Müller Zoltán elmondta, hogy a tavalyi előadást érdemes megismételni, mivel azt az elmúlt esztendőben csak a szülők látták, és szeretnék, hogy a jövő hét elején bemutatásra kerülő produkciót más pápai diákok és a város lakosai is megnézzék. Kuriózumként említette meg a néptáncoktató, hogy az előadásban 420 gyerek szerepel, ami akár országos rekord is lehet. Március 23-án, hétfőn két előadás lesz, délelőtt 11 órától az általános iskolás korosztályt szólítanák meg  – felnőttek is részt vehetnek rajta –, este 18 órától kerül sor a második bemutatóra és 24-én, kedd délután három órától a harmadikra.
A rövid tájékoztató után a gyerekek vették át a teret, különböző tájegységek néptáncaival, csujjogatókkal hívták fel a járókelők figyelmét, akik mosollyal az arcukon, percekig elnézve figyelték a diákok vidám kis műsorát. Szeretettel várnak minden érdeklődőt, jegyeket elővételben a JMSZK pénztárában vagy a helyszínen lehet váltani.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!