Gyermek vízilabda forduló


2015-03-14 19:07:18  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Gyermek vízilabda forduló főképe
A gyermek vízilabda bajnokság rájátszásában a második fordulót a Várkertfürdőben rendezték. A Pápai SE vízilabda szakosztályának legifjabb pólósai két mérkőzést játszottak, először Ajka, majd Győr ellen ugrottak vízbe. Sajnos a játéknapon nem sikerült megismételni az előző forduló sikereit, hiszen az ajkaiakkal szemben 12-8-ra, a győriek ellen 13-9-re maradt alul a PSE. A két találkozót Cseh László, a csapat edzője értékelte.
- A mezőny két legerősebb együttese ellen is esélyünk volt a győzelemre, sajnos két játékosunk betegség miatt nem állhatott a rendelkezésünkre, így eléggé rövid volt a kispadunk. Ez rányomta a bélyegét az Ajka elleni meccsre, ahol vezettünk, sajnos a végét az ellenfél bírta jobban. Új szabály, hogy egy évvel idősebb lányok szerepelhetnek ebben a bajnokságban, ennek most mi láttuk kárát, fiataljaink nem bírtak a győri lányokkal, így ismét balszerencsés fiaskóba szaladtunk bele. Bízom benne, hogy az április 11-ei fordulóban mindkét meccsünket meg tudjuk nyerni, és azt a játékot meg tudtuk ismételni, amit a Komló és a Szekszárd ellen nyújtottunk az első fordulóban, és akkor csatlakozhatunk a csoport élmezőnyéhez – tette hozzá Cseh László.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!