Gyermekszínház: Az aranyhajú leány


2015-03-12 21:39:43  | cikk: Babos Petra  | 


Gyermekszínház: Az aranyhajú leány főképe
A 2014/2015-ös gyermekszínházi, Pöttöm és Fekete István bérlet harmadik előadáshoz érkezett. Ezúttal a budapesti Pódium Színház tagjai Az aranyhajú leány című mesemusicalt hozták el városunk apróságainak legnagyobb örömére.
A nyolc éve alakult Pódium Színház először járt városunkban. Az utazó társulat célja, hogy a vidéki közönségnek is bemutatkozzon.
- 12 gyermek és 6 felnőtt előadásunk van. A társulat a standard műsoroktól egészen a kabaréig vállal mindent. Minden darabunkra másfél hónapot próbálunk. A csoportunk különlegessége, hogy saját zeneszerzőink írják a dalokat. Mindig mi éneklünk, sosem playback-ről szól a dal. Nagyon kedveljük a gyermekműsorokat, hiszen nekik játszani külön élmény. A gyerekek megmondják, ha valami nem tetszik nekik, s őszintén ki tudják mutatni az érzelmeiket. A mai világban a sok véres mesefilm helyett, színházba kell őket elhozni, mert az igazi színházi élményt már egészen kicsi korban meg kell tapasztalni – mondta a társulat vezetője.
A Grimm mese alapján írt mesemusical nagyon kedvelt a gyerekek körében. A darab sok szép fülbemászó dallal tarkított előadás, melynek végén együtt örülhetnek a nézők a szépséges aranyhajú királylány boldogságának.
A következő gyermekelőadás a Benedek Elek és Lázár Ervin bérletben lesz március 17 és 18-án lesz, amikor a NOIR Színház a Hókirálynő című mesejátékot mutatja be. Az utolsó darab a bérlet sorozatban áprilisban lesz.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!