Együtt ünnepeltek a nyugdíjasok nőnap alkalmából


2015-03-08 10:12:03  | cikk: Babos Petra  | 


Együtt ünnepeltek a nyugdíjasok nőnap alkalmából főképe
Egy cserép virág, finom sütemények, ízletes bor, vidám műsor, kedves szavak - ezekkel várták a nyugdíjasokat tegnap délután a Városi Sportcsarnokban a nőnapi rendezvényre. A Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi és Érdekképviseleti Egyesülete megalakulása óta rendszeresen megszervezi a nyugdíjas nőnapot. Így történt ez szombaton délután, amikor is a Városi Sportcsarnokban gyűlt össze 350 tag, s együtt mulattak.

Baán Éva, az egyesület elnöke elmondta, mindig nagy hangsúlyt fektettek a közösségépítő rendezvények megtartására, olyanokra, amelyek összekovácsolják a szervezetet. A rendezvényeik között ez a legkedveltebb.
- Idén tartottuk először a Sportcsarnokban ezt a programot, hiszen már minden nagyobb helyiséget kinőttünk a városban.
A rendezvényt megtisztelte jelenlétével dr. Kovács Zoltán államtitkár, dr.Áldozó Tamás polgármester, Unger Tamás alpolgármester, dr. Vörös Ibolya, a Gróf Esterházy Kórház igazgatója, Major Anna és Farkasdi Lajos, a Honvéd Bajtársi Klub elnöke és alelnöke.

A kulturális műsor előtt Baán Éva elnök szólt a szép számban megjelentekhez, majd dr. Kovács Zoltán köszöntötte a hölgyeket. Az államtitkár történelmi alkalomnak nevezte a programot, hiszen valamikor még a Pedagógus Művelődési Ház és az Acsády-iskola ebédlője adott otthont e rendezvénynek, mára pedig kinőttek szinte mindent, így a sportcsarnok az egyetlen hely, ahová mindannyian beférnek kényelmesen. Az államtitkár minden hölgynek sok boldogságot, egészséget és örömöt kívánt.

Dr. Áldozó Tamás is gratulált a rendezvényhez, s elmondta, öröm látni, hogy évről-évre nagyobb létszámban gyűlnek össze a város nyugdíjasai, ami azt jelzi, egyre többen érzik azt, hogy ebben a jó közösségben helyük van. A városvezető jókívánságait fejezte ki a nők, az anyukák és nagymamák részére egyaránt, azt kívánta, hogy a családok összetartó ereje maradjon meg továbbra is, sok örömük legyen a hétköznapokban és az ünnepekben.

A szórakoztató programot az Irodalmi Önképző Kör, az AFS thai külföldi diákjai és az Adászteveli Zenestúdió színesítette, a jó hangulatról pedig Rugli Béla tangóharmonikás gondoskodott.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!