U21: Venczel duplázott a Haladás ellen


2015-03-04 19:52:39  | cikk: Haraszti Gábor  | 


U21: Venczel duplázott a Haladás ellen főképe
Idei második mérkőzését a Szombathelyi Haladás ellen játszotta a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U21-es és U17-es csapata. Az idősebbek az idény első összecsapásán Veszprémbe utaztak, ahol 4-1-es vereséget szenvedtek, így hazai pályán szerették volna megszerezni első tavaszi pontjaikat. Az odavágón megosztoztak a pontokon a felek, a Rohonci úton 4-1-es félidő után 4-4-re tudták menteni a találkozót a pápaiak. Hazai szempontból jól indult a meccs, hiszen Venczel Zoltán révén már a 14. percben megszerezték a vezetést a vendéglátók 1-0. A 17. percben ismét Venczelt volt a főszereplő, a tizenhatoson belül buktatták, amiért a játékvezető Balikó Benjamint kiállította és tizenegyest ítélt, a büntetőt aztán Iványi értékesítette 2-0. Negyed órával később szintén tizenegyesből szépítettek a szombathelyiek, Böröczky szabálytalansága után Szalay lőtt a hálóba 2-1. Fordulás után még egy találat esett, az 59. percben Venczel második góljával kialakult a 3-1-es végeredmény.

PELC U21 – Szombathelyi Haladás 3-1 (2-1) Gsz.: Venczel 2, Iványi ill. Szalay

Marton Miklós: A múlt hetihez képest jobban játszottunk, ami annak is köszönhető, hogy átszerveztük a csapatot. Az U18-asok közül is hoztunk fel néhány játékost, ezáltal nagyobb volt a merítési lehetőségünk és Venczel Zoltánt csatárként játszattuk, ami jó húzásnak bizonyult. Ebben az összetételben most játszottunk először, alakulunk, de lesz ez még jobb is.

PELC U21: Bors – Szász (’84 Varga), Barcsa, Erdősi, Böröczky (’84 Csonka J.)– Nemes (’46 Kovács), Iványi, Pintér (’84 Csonka T.), Pődör (’65 Kálmán) – Palkovics (’65 Laki), Venczel

Az U17-es csapat két góllal maradt alul, a vasiak az ötödik és a 85. percben találtak Csonka kapujába.

PELC U17 – Szombathelyi Haladás 0-2 (0-1) Gsz.: Péter, Szűcs

PELC U17: Csonka (’46 Bors)– Raksányi, Barth, Tauber (’85 Kovács), Németh – Sipos, Mogyorósi, Lőke, Hornyacsek – Hardi (’85 Vida), Varga (’46 Böröczky)

A bajnokság Ajkán folytatódik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!