Városunk ismét az Utazás kiállításon


2015-02-26 11:55:46  | cikk: pgya  | 


Városunk ismét az Utazás kiállításon főképe
Az Utazás kiállítás 38-ik alkalommal nyitja meg kapuit a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. 2015. február 26. és március 1. között Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléje várja a nagyközönséget és a szakma képviselőit. A kiállítás évről évre több száz kiállítóval, kedvezményes utazási ajánlatokkal, nyereményjátékokkal és látványos programokkal várja a látogatókat. A kiállítók között, Pápa város rendkívül látványos standja is felépült a tegnapi nap folyamán, mely számos játékkal, különlegességgel invitálja a vendégeket a város megtekintésére. Városunk idén a megújult Esterházy-kastéllyal és a Várkertfürdővel jelent meg az országos kiállításon, amely megtalálható az A pavilon 208-as számú standján.
A pápai standra kikerültek azok a terminálok, amelyen a látogatók megismerhetik az Esterházy-család és a kastély történetét, a gyerekek pedig mesebeli kirándulást tehetnek a manók világába. A hétvégén kézműves foglalkozással várják az expóra kilátogatókat, amelyen a gyerekek többek között barokk legyezőket is készíthetnek. A Várkertfürdő standján idén is lehetőség adódik a szolgáltatások gazdag kínálatának megismerése mellett egyebek mellett frissítő-masszásra.
Az Utazás kiállítás idei belföldi díszvendége Székesfehérvár, a külföldi pedig Románia.
A kiállításon találkozhatnak Olaszország, Törökország, Thaiföld és Ciprus kiállítóival, de a belföldi kínálat sem marad el. A Balaton-régió például több mint húsz kiállítóval jelenik meg, valamint jelen lesz többek között Vas és Békés megye, Győr és Debrecen városa is.
A kiállítás első napján a délelőtti megnyitót követően, a kora délutáni órákban kezdődik az Utazás Fórum konferencia. A szakmai programon évről évre az aktuális trendeket, hazai és nemzetközi turisztikai újdonságokat és fejlődési, fejlesztési lehetőségeket részletezik az előadók.
A pénteki nappal pedig minden belépőjegyet vásárló megszerzi a jogot, hogy megnyerje az egyhetes Mauritius-szigeteki álomutazást.
A kiállítás legnagyobb attrakciója azonban minden bizonnyal az a 180 négyzetméteres Magyarország-térkép lesz, mely 1 000 000 legókockából épül majd fel. Az országban ez idáig nem épült ekkora, legóból készült térkép, de az Utazás kiállításon elkészül a gigantikus látványosság. A tihanyi apátság, a Szent István-bazilika vagy a Hortobágyi Kilenclyukú híd mellé a látogatók által kirakott legómunkák is felkerülnek, és ezekkel lesz teljes az ország képe.
A kicsiket a LEGO Játszóház várja, ahol a legújabb játékokat is kipróbálhatják, a jó hangulatról pedig embernagyságú legófigurák gondoskodnak.
A kiállítás ideje alatt a család férfi tagjait is újdonság várja. A Teszt&Go elnevezésű autós programon megjelennek hazánk márkakereskedései, és megismerkedhetnek számos autómárka új modelljével. Tesztvezetések, személyes tanácsadások és sok-sok autó testközelből.
A belépővel az egyidejű Bringa Expo és Afrika Expo kiállítások is megtekinthetőek. A kiállítás 10-18 között látogatható.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!