Vereség a megyei rangadón


2010-03-08 15:12:23  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Vereség a megyei rangadón főképe
A Pápa-Damla KC csapata az NBI/B-s kosárlabda bajnokság 19. fordulójában szomszédvári rangadón a Veszprémi Egyetem alakulatát fogadta a városi Sportcsarnokban. Vajda József a Károly, Fülöp, Horváth, Kollár, Lázár kezdő ötössel küldte pályára övéit és nem is kezdtünk rosszul, Kollár duplájával mi kezdtük meg a gólgyártást. Az első negyedben fej-fej mellett estek a kosarak, az első negyed 21-23-mal zárult. A második 10 perc kezdetén állvahagytak minket a vendégek, 9 pontot is dobtak, mire válaszolni tudtunk, ekkorra már majdnem eltelt a negyed fele. Sok babér nem termett a pápaiaknak a mérkőzés ezen szakaszában, így nem csoda, hogy a nagyszünetben 10 pont volt a differencia (32-42). A folytatásban igyekezett faragni hátrányából a Pápa, ami úgy tűnt sikerülhet is, hiszen remek játékot bemutatva a záró játékrész előtt mindössze 5 ponttal vezetett Molnár István együttese (56-61). A negyedik negyedet megint a veszprémiek kezdték jobban, ismét elhúztak riválisuktól, majd megint karnyújtásnyira került a hazai egyenlítés, de Bovánovics, Jilling és Faragó remek formájának köszönhetően végül vendégsiker született (82-91), amivel a Veszprém a legjobb négy közé jutott.

Pápai KC – Veszprémi Egyetemi 82-91 (21-23,11-19,25-19,25-30)

A Pápa-Damla KC legjobbjai:

Lázár Krisztián 19 pont
Ács Péter 16 pont
Kollár Balázs 14 pont

A kosarasok március 13-án a Budapesti Honvédhoz látogatnak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!