Bravúrral kezdték a rájátszást


2015-02-26 11:03:44  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Bravúrral kezdték a rájátszást főképe
Az országos serdülő kézilabda bajnokság alsóházi rájátszásának első fordulójában a Bakonyerdő Pápa az ETO-SZESE Győr gárdájával játszott. Igazi ki-ki mérkőzésre lehetett számítani, hiszen az alapszakaszban kétszer már megmérkőztek egymással a felek, Győrött a mieink, Pápán a győriek nyertek. Kiváló első félidőt láthattak a nézők, a hazaiak játékukkal alaposan meglepték a győrieket, akik végig futottak az eredmény után, a félidőben öt góllal vezettek Farkas Patrikék. A szünet után hamar ledolgozta hátrányát a Győr, négy perc alatt két gólra zárkóztak, ez főleg a döcögős pápai játéknak és a kelleténél is nagyobb izgalomnak tudható be, ahogy a szeptemberi találkozón, ezúttal is kiélezett hajrára volt kilátás. Szerencsére a mérkőzés utolsó perceiből a mieink jöttek ki jobban, így ha minimális különbséggel is, de nyerni tudott a Bakonyerdő.

Bakonyerdő Pápa - ETO-SZESE Győr 26-25 (16-11)

Kapcsándi Kristóf: Nagyon örülök ennek a győzelemnek, és annak is, hogy így tudtuk indítani a rájátszást. Mindig izgalmas mérkőzést játszunk a Győrrel, úgy láttam, hogy a korábbi hazai mérkőzés eredményéből kiindulva (23-31) túlzott magabiztossággal álltak a vendégek meccshez, kértem a srácoktól, hogy amit egész évben gyakoroltunk, mutassák meg a pályán, legyen bennük egészséges agresszivitás, és akkor lehet keresnivalónk. Így is tettek, ennek köszönhető a sikerünk. Jövő héten Várpalotán szeretnénk folytatni a most megkezdett sorozatot.

Pápai gólszerzők:
Farkas Patrik 8
Palágyi Ákos 7
Varga Bálint 5
Horváth Martin, Tóth Dávid, Áldozó Soma 2-2

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!