Régi-új játékost igazolt a Motax Concordia Pápa KC


2015-02-26 09:48:39  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Vágvölgyi Bálint  | 


Régi-új játékost igazolt a Motax Concordia Pápa KC főképe
Az Egis Körmend kedden közleményben tudatta, hogy a csapat fiatalja, Sömenek Martin a szezon végéig a B-csoportos Pápa együttesében folytatja kölcsönjátékosként – írja a bb1.hu. Az átigazolási szezon február 27-én zárul, így most volt lehetőség a kölcsönszerződés lebonyolítására. A térdműtét után visszatérő kosaras nem először ölti magára a pápaiak mezét, ugyanis a bedobó három évet már lehúzott Pápán.
- Martin egy könnyebb térdműtéten van túl, nemrég kezdhette meg a labdás edzéseket, úgy gondoltuk, hogy a régi nagyon jó kapcsolatok alapján segítünk Martinnak újra formába lendülni, játéklehetőséget biztosítani neki, ő pedig magas poszton tud segíteni nekünk céljaink elérésében – nyilatkozta Vajda Balázs, a pápaiak edzője. A még mindig csak 21 éves Sömenek már az elmúlt négy évben játszott velünk - kivétel tavaly, amikor a szabályok nem tették lehetővé - számukra az utánpótlás bajnokság véget ér, így a szezon hátralévő részében B csoportban tud megfelelő módon készülni. A lehetőség a legjobbkor adódott, hiszen meghatározó játékosunk, Keresztes térdsérüléssel bajlódik, melynek komolyságáról majd az elkövetkező vizsgálatok után lehet biztosat mondani. Martin játékára kicsit még várni kell, nem szabad siettetni a felépülési folyamatot. Úgy gondolom, csakúgy, mint a többi fiatal játékos esetében, megfelelően szolgálja fejlődésüket a közös munka.
A Motax Concordia Pápa KC legközelebb február 27-én 18 órai kezdettel az MKB-Euroleasing Vasassal csap össze a Sportcsarnokban.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!