Lezárult az átigazolási időszak


2015-02-24 13:51:28  | cikk: Haraszti Gábor  | 


 Lezárult az átigazolási időszak főképe
Február 23-án éjfélkor lezárult a január 26-án kezdődött téli átigazolási időszak. Az élvonalban szereplő csapatok igyekeztek megerősíteni keretüket, így tett a Lombard Pápa is, a bakonyaljaiak háza táján is jelentős változások történtek, sokan távoztak, még többen érkeztek – néhányan az utolsó órákban írták alá szerződésüket. A távozók között hét labdarúgót találunk, Andrei Florean, Benkő Krisztián, Kenesei Krisztián és Tóth Gábor sem Pápán folytatja tavasszal, Faggyas Milán és Marián Sluka bár ezidáig nem talált csapatot, távozásuk elé nem gördít akadályt a klub. Markek Tamást a több játéklehetőség reményében kölcsönadta a Lombard, a fiatal hálóőr az NB III-as Rákosmente KSK együttesénél folytatja pályafutását.
Ami az érkezőket illeti, a Győri ETO-tól fél évre kölcsönbe öt játékost sikerült megszerezni, a hétvégén a Kecskemét ellen Illés Dávid, Pongrácz Viktor, Stieber András, Vankó Imre és Völgyi Dániel is a pápaiak mezét húzhatja fel.
Hosszútávú, két és fél éves szerződést írt alá Eisenberger Tamás (Siófok), Juhász Dániel (BKV Előre), a szenegáli születésű, szlovák állampolgárságú Mouhamadou Seye (Dukla Banská Bystrica), Yannick Mbengono (Krabi FC), Ahodikpe Euloge (szabadon igazolható), Alekszandar Randjelovics (szabadon igazolható), valamint az elsősorban az utánpótlás bajnokságban számba vett Mehmet Kalender (Kayserispor)
Természetesen további igazolások még elképzelhetőek a csapatnál, hiszen azok a futballisták, akik szabadon igazolhatóak még szerződésekhez juthatnak. A keret új tagjai a február 25-ei, 17 órakor kezdődő szurkolói ankéton mutatkoznak be a klubházban.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!