35 nap, 3500 vendég


2015-02-23 21:37:00  | cikk: HuHa  | 


35 nap, 3500 vendég főképe
Véget ért a korcsolyaszezon, ma délután megkezdték a Fő téri jégpálya bontását. A gépház masinái elcsendesedtek, a jég lassan olvadni kezd, a kiszolgáló faházakat szedik szét a Városgondnokság munkatársai, a jégkorisokat pedig hamarosan a görkorcsolyázók válthatják fel a téren.

Sikeresnek mondható ez a szezon, az új elrendezés beváltotta a hozzá fűzött reményeket, a jégpálya kialakításának megtaláltuk a legmegfelelőbb formáját – tekintett vissza az elmúlt hetekre Boros Katalin, a pályát üzemeltető Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője. Mint mondta, a kordon megépítése jó visszajelzéseket hozott, a tanulást segítő pingvinek pedig sok kisgyermeknek adtak bátorságot a jeges szórakozáshoz, sőt volt olyan felnőtt is, aki ennek segítségével tette meg az első lépéseket a jégen.
-Az idei szezon 11 nappal hosszabb volt, mint a tavalyi, 35 napon tudtuk kinyitni a jégpályát. 3569 belépést regisztráltunk, ebből 827-en iskolai csoporttal érkeztek – összegezte a szezont.

A korisok többsége a fiatal korosztályból került ki, de sok család is felfedezte a közös téli sport örömét, sőt az idősebbek közül is többen rendszeresen korcsolyát húztak. Az üzemeltető hozzátette, nagy örömükre szolgált, hogy az idei szezonban kétszer annyi iskoláscsoportot fogadtak, mint az előző évben.
-Jó volt látni délelőttönként, kora délután, hogy iskolások jönnek el hozzánk, ismerkednek a korcsolyázással és később visszatérnek családjukkal, barátaikkal. Köszönöm a pedagógus kollégáknak, hogy elhozták gyermekeiket a jégpályára.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!