Randelovic és Euloge is aláírt


2015-02-23 17:08:33  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Randelovic és Euloge is aláírt főképe
Az átigazolási időszak hajrájában tovább erősödött a Lombard Pápa kerete. Mint arról korábban beszámoltunk, kora délután sikerült megszerezni a Győri ETO-nál átadólistára tett Völgyi Dánielt, nem sokkal ezelőtt pedig a hivatalos honlap tájékoztatása szerint a francia-togói nemzetiségű jobbszélső Euloge Ahodipke valamint a szerb csatár Aleksandar Randelovic két és fél éves szerődést írt alá a klubbal. Euloge nem ismeretlen a bakonyaljai szurkolók számára, hiszen a francia-togói nemzetiségű jobbszélső, támadó korábban már játszott a Lombardban, Aleksandar Randelovic azonban első ízben viseli majd a Lombard Pápa mezét, a szerb csatár korábban az Orosháza és a Békéscsaba együtteseiben is futballozott Magyarországon.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!