Akrobatikus Rock and Roll: Black Bunny Kupa


2010-03-08 14:23:56  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Akrobatikus Rock and Roll: Black Bunny Kupa főképe
A városi Sportcsarnokban 450 táncos részvételével rendezték hétvégén a Nyugat-Magyarországi pontszerző versenyt. A selejtezők után minden kategóriában a hét legjobb csapat, illetve páros jutott be a döntőbe. A pápai Black Bunny Rock and Roll Club öt kategóriában képviseltette magát a versenyen, s minden kategóriában a legjobbak között voltak. Az egyesület elnöke, Szegediné Murai Dóra maximálisan elégedett volt, hiszen a két aranyérmes pápai párosnál öt 1-es helyezést kaptak, tehát minden pontozóbírónál a legjobbként győztek.
- Ebben az évben ez az első ranglistaverseny, ezért is külön fontos volt ez a táncverseny, na meg azért is, mivel erről a versenyről jutnak el a legjobb táncosok az országos döntőre. A látogatottságra sem lehet panaszunk, közel 800-an látogattak el a nap során a Sportcsarnokba.

A pápaiak eredményei

FORMÁCIÓ
Junior leány kisformáció kategória:
DANGERS csapata: 4. hely. Tagjai: Magyar Anita, Nagy Julianna, Osváth Dominika, Porkoláb Nikolett, Szarka Liliána Fanni, Winkler Zsófia

PÁROSOK
children kategória:
Tibold Márton – Tibold Eszter 3. hely

serdülő kategória:
Szarka Dániel – Nagy Julianna 1. hely

junior kategória:
Magyar Márk – Osváth Dominika 7. hely
Varga Dániel – Kovács Antónia 3. hely

C kategória:
Petri Márió – Csontos Dorina 3. hely
Ihász Tibor – Stubán Dalma 1. hely


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!