Fiatal kapust igazolt a Lombard, ankéton mutatkoznak be az új igazolások


2015-02-20 13:24:11  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Fiatal kapust igazolt a Lombard, ankéton mutatkoznak be az új igazolások főképe
A Lombard Pápa fél évre szóló szerződést kötött a török származású utánpótlás-válogatott kapussal, Mehmet Kalenderrel – tudtuk meg Szemán György klubigazgatótól. Mint arról korábban beszámoltunk, Markek Tamás a több játéklehetőség reményében a harmadosztályú Rákosmente KSK-ban szerepel fél évre kölcsönben, ám nem emiatt igazolták a korábbi U19-es válogatottat, aki korábban a török Kayserispor keretéhez tartozott.
- Mehmet az első csapattal edz, de az U21-es együttesben fog védeni – nyilatkozta a klubigazgató. Nem Markek Tamás helyére igazoltuk a fiatal portást, amennyiben a helyzet úgy kívánja, Szűcs Lajost Horváth Gábor helyettesíti a kapuban. Úgy kalkuláltunk, hogy az első csapatnál nem lesz szükség három hálóőrre, emiatt született ez a döntés.
Úgy tudjuk, bár Faggyas Milán és Marián Sluka is máshol szeretné folytatni pályafutását, ezidáig azonban nem tudtak megegyezni a klubbal, így papíron még mindketten a Lombard Pápa játékosai, azonban mindkét fél arra törekszik, hogy az elválással kapcsolatban a lehető leggyorsabban lezáruljon minden kérdés. Szemán György elmondta, a csapat új játékosai a hagyományos szurkolói ankéton mutatkoznak be a szurkolóknak, az összejövetelt – melyen Lengyel Ferenc vezetőedző is ott lesz – február 25-én szerdán, 17 órai kezdéssel a klubházban tartják.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!