Tarjánba utazik a Bakonyerdő Pápa


2015-02-20 13:17:11  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tarjánba utazik a Bakonyerdő Pápa főképe
A felkészülés végéhez ért az NB II hatodik helyén álló Bakonyerdő Pápa. Kézilabdázóink több mint egy hónapos edzésekkel és több edzőmérkőzéssel tűzdelt kemény időszakot tudhatnak maguk mögött. Az utolsó hetekre betegségek, munkahelyi és egyéb elfoglaltságok miatt egyre kevesebben tudtak bekapcsolódni a munkába, ám Kapcsándi Zsolt szerint így is felkészülten vágnak neki a menetelésnek.
- A megszokottnak megfelelően zajlott ez a hat hét, az első két hétben a megfelelő kondíció visszaszerzése volt a cél, ezután pedig elkezdtük felépíteni a védekező és támadó szekciót. Játékban is szeretnénk előrelépni, összeállni látszik a masszív hatos falunk, ebből szeretnénk gyors lerohanásokat vezetni, rengeteg keresztmozgással mindenképp szeretnénk gyorsítani a játékunkat. Ami a játékoskeretet illeti, minden bizonnyal tavasszal nem számíthatunk Reizinger Szabolcsra, az ő pótlását védekezésben mindenképp meg kell oldanunk, de a lelkes fiatalokra számíthatok, biztos vagyok benne, hogy nem lesz probléma. Emellett - nem minden áron - de szeretnénk egy rutinos kapust igazolni, tárgyalásban vagyunk a kiszemeltünkkel, meglátjuk ebből mi realizálódik. Ami a juniorokat illeti, generációváltáson megy keresztül a csapat, így érmes helyezésben annyira nem reménykedhetünk, a negyedik pozícióban teleltünk, elégedett lennék, ha ezt meg tudnánk tartani.
A csapat február 21-én Tarjánba látogat, majd március 1-jén a Hort SE-t fogadja, a felnőttek 16 órakor, a juniorok 18 órai kezdéssel játszanak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!