Családias ovijudo foglalkozás


2015-02-19 19:36:37  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Családias ovijudo foglalkozás főképe
Folytatódtak a jó hangulatú, családias ovijudo foglalkozások a Pápai Küzdősport Centrumban. A tavalyi év utolsó edzésének nagy sikerén felbuzdulva a 2015-ös év első tréningjén a szülők ismét együtt mozoghattak a pici judokákkal. A bemelegítés után közös játékos gyakorlatokkal izzasztották meg a szülőket az edzők, szerepelt a programban közös erősítés, a vidám hangulatú sportos napot sorverseny zárta. Mostanáig az ovijudo programba 53-an regisztráltak be, átlagban pedig 30-35-en vesznek részt a csütörtöki edzéseken, melyeken játékos formában készítik fel az edzők a kicsiket a sportágra.
- A tavaly novemberben indult program mára igazi sikertörténetté nőtte ki magát – mondta Mezei Lajos, a foglalkozások vezetője - a kicsiken keresztül a szülőket is sikeresen be tudjuk vonni a heti rendszeres sportfoglalkozásokba, az első alkalmon közel 70 ember volt a tatamin. A tavalyi évben elsődlegesen a játékos magatartás-tanulás volt a gyerekek feladata, mostanra pedig olyan jól teljesítenek, hogy néhány judo elemet is be tudtunk emelni az oktatásba, ilyen például az alap leszorítások, vagy a biztonságos esés. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek minél több időt tudjanak együtt tölteni szüleikkel, ha ez még mozgással is párosul, az duplán jó. A visszajelzések alapján elmondhatom, hogy mindkét fél, tehát a gyerekek és az apukák, anyukák várják az ilyen alkalmakat, aki csak egyszer is eljön hozzánk, biztos vagyok benne, hogy legközelebb is ellátogat hozzánk.
Mezei Lajos elmondta, a tervek szerint mostantól minden hónapban rendeznek a szülőkkel közös edzést, melyre ezúton is hívnak minden érdeklődőt.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!