Jótékonysági bál a Munkácsyban


2015-02-15 20:43:32  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Jótékonysági bál a Munkácsyban főképe
A közel háromszáz résztvevő nagy-nagy örömére idén is megtartották a Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola jótékonysági bálját szombaton este a Petőfi Sándor Gimnázium aulájában. A nagysikerű rendezvény vendégeit az oktatási intézmény vezetője, majd a szülői választmány elnöke köszöntötte.

Megyeriné Borsó Éva, a Munkácsy Mihály általános iskola igazgatója elmondta, a szülők-nevelők báljának bevételét idén is jótékonysági célra fordítják majd. – A bevételből az iskolánk udvarát szeretnénk komfortosabbá tenni a gyerekek számára. Kinti padok, asztalok és növényeket beszerzését tervezzük – tudtuk meg az intézményvezetőtől, aki egyúttal örömét fejezte ki, hogy ilyen sokan – közel 300-an – elfogadták az iskola meghívását az eseményre. Megyeriné Borsó Éva kérdésünkre elárulta, ő maga 1979-ben került a Munkácsyba, és azóta kivétel nélkül minden évben megtartották a szülők-nevelők bálját.

Az est folyamán gondosan összeállított műsor szórakoztatta az egybegyűlteket. A Munkácsy Zenestúdió fellépése után az iskola nyolcadikosainak keringője következett, majd a végzősök szüleiket is felkérték egy táncra, később pedig a tanintézet pedagógusai adtak elő egy vidám, táncos műsort. A bálon svédasztalos vacsora és hajnalig tartó mulatság várt a résztvevőkre.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!