Rekordszámú tombola felajánlás az acsádys bálban


2015-02-15 18:24:38  | cikk: Babos Petra  | 


Rekordszámú tombola felajánlás az acsádys bálban főképe
Az Acsády Ignác Szakképző Iskola is megtartotta hagyományos jótékonysági bálját tegnap este. Az egybegyűlteket dr. Császár Éva igazgatónő köszöntötte, aki mint mondta, vannak ügyek, melyeket érdemes támogatni.
- Egy-egy ügyért való összefogás sokféle lehet. Van úgy, hogy emberek milliói állnak ki egyetlen cél érdekében, de van, hogy csak kisebb csoport akarja megmutatni, mire is képes. Nem a világ megváltását tűzik ki célul maguk elé, hanem csak közvetlen környezetüknek, jelen esetben az iskola diákságának szeretnének hasznára lenni. Köszönöm tehát mindenki önzetlen segítségét, mind az előkészületek, mind a lebonyolításban résztvevőknek. Hálásak vagyunk a rengeteg tombolatárgy felajánlásáért is a támogatóinknak.
- A pénteki díszítés mindig jó hangulatban zajlik. Tanárok és gyerekek ilyenkor egy kicsit közelebb kerülnek egymáshoz, s készülnek együtt a bálra. Meggyőződésem, az együttlét örömében barátságok szövődnek, a meglévők pedig elmélyülnek. Az eredeti nemes célon túl a közösség együttes megmozdulása hatványozottan szabadít fel energiákat, és teszi szebbé a mi lelkünket is – tette hozzá az igazgatónő.
A köszöntő után a Grund Stúdió tagjai moderntánc bemutatóval színesítették a programot, majd a végzős diákok romantikus keringője után hajnalig tartó mulatság kezdődött.
A fergeteges hangulatú báli zenéről Vajda Krisztián gondoskodott.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!