A Szegfű Klub is köszöntötte hölgytagjait


2010-03-07 17:07:27  | cikk: mo  | fotó: mo  | 


A Szegfű Klub is köszöntötte hölgytagjait főképe
Nőnap alkalmából rendezvénnyel köszöntötte hölgytagjait a pápai Szegfű Klub ma délután a Pedagógus Művelődési Házban. A klub elnöke, Kövér József minden hölgynek egy szál vörös szegfűt nyújtott át, az ünnepségen pedig verssel és a Megafon Zenei Egyesület slágereivel kedveskedtek a megjelenteknek. A Szegfű Klub 2001-es megalakulása óta minden évben megemlékeznek a nőnapról, hisz a klub tagságának 80 százaléka nőkből áll. A tagság folyamatosan bővül, jelenleg 103 tagot számlál – tudtuk meg a klubelnöktől. A programon Gőgös Zoltán, az MSZP helyi elnöke köszöntötte a résztvevőket, majd ismertette a nőnap kialakulásának történetét. Az ünnepség a Megafon Zenei Egyesület produkciójával folytatódott, majd baráti beszélgetéssel zárult.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!