Újabb jelölt a pápai körzetben


2010-03-07 14:43:57  | cikk:  | 


Az elmúlt napokban jelentek meg azok a megállítótáblák néhány pápai körforgalomban, amelyek a Civil Mozgalom vezetőjének, Seres Máriának a portréja mellett a helyi jelölt nevét és elérhetőségét is feltüntetik. A plakátok tanúsága szerint Győr Ákos a szervezet pápai jelöltje. Győr Ákos az egyik közösségi portálon található adatlapja szerint az egykori Jókai Mór Általános Iskolában tanult, majd a középiskola után a Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki Karán szerzett diplomát; jelenleg Budapesten él.
A Civil Mozgalom nevű szervezetről bővebben a www.civilmozgalom.hu weblapon olvashatunk. A Civil Mozgalomnak edig két jelöltjét vették nyilvántartásba, egyet Pest megyében, egyet pedig Győr-Moson-Sopronban.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!