Fontos döntések a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Társulásnál


2015-02-13 21:06:51  | cikk: pt  | fotó: Babos Petra  | 


Fontos döntések a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Társulásnál főképe
Elfogadta a 2015. évi költségvetést a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Társulás a városháza tanácstermében tartott csütörtöki ülésén. A szervezet keretein belül továbbra is családsegítő és gyermekjóléti szolgálatot, házigondozást, orvosi ügyeletet, valamint belső ellenőrzést látnak el, így legfőképpen ezek szerepelnek a költségvetésben.

A tanácskozáson tárgyaltak a társulás közbeszerzési tervéről is. Ezzel kapcsolatban Varga Péter társulási elnök elmondta, egyelőre nem terveznek közbeszerzést igénylő fejlesztést. Mihályháza kilépett a családsegítő és gyermekjóléti szolgálatból, így módosítani kellett a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Intézmény alapító okiratát a csütörtöki ülésen, melyen kötelező elemként meghatározták a társulás 2015. évi adósságkorlátját. Az összejövetel végén a jelenlévő polgármesterek beszámolót hallhattak az elmúlt év intézményi tevékenységéről.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!