Fényes PELC érmek Celldömölkről


2015-02-12 13:14:17  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Fényes PELC érmek Celldömölkről főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club csapatai nemcsak a hazai tornákon, hanem környékbeli utánpótlás kupákon is sikeresen szerepelnek. Legutóbb az U9-es és az U11-es együttesek Celldömölkre utaztak, ahonnan a kisebbek arany-, a nagyobbak ezüstéremmel térhettek haza. Az elmúlt héten a 2000-es korosztály hatcsapatos bajnokságán Györkös Gábor tanítványai két celldömölki csapat mellett Zalaszentgróttal, Körmenddel és Kőszeggel meccseltek. Az egyesület edzője a pelc.hu-n értékelte a gyerekek teljesítményét.
- A tornán veretlenül, öt győzelemmel az első helyen végeztünk. A védekezésünk újra jó volt, kevés gólt kaptunk. A helyzetkihasználással viszont megint akadtak gondjaink, ezért nem tudtunk simább meccseket játszani. Összességében elégedett voltam mindenki hozzáállásával és teljesítményével.

A csapat tagjai: Huszár Máté, Rozman Adrián, Mórocz Balázs, Mikóczi Dániel, Kálmán Boldizsár, Szóllás-Bartl Barnabás, Szivós Krisztián, Czere András, Gajdosi Ármin

Eredmények:
PELC – Celldömölk I. 2:0
PELC – Celldömölk II. 1:0
PELC – Zalaszentgrót 2:1
PELC – Körmend 2:0
PELC – Kőszeg 2:1

Másnap az U11-eseken volt a sor, hogy folytassák a megkezdett jó sorozatot. Az U9-esekhez hasonlóan ez is hatcsapatos torna volt, Egyed Ákos edző elmondta, az korábbi téli tornákon rendszeresen 4+1-es felállásban szerepeltek, ez volt az első olyan bajnokság idén, ahol 5+1-es rendszerben kellett pályára lépniük.
- 2-1-2-es rendszerben játszottunk, egészpályás letámadást alkalmaztunk, teljesen feltoltuk magunkat az ellenfél térfelére, rendre sikeresen megakadályoztuk a labdakihozatalokat. A védelmünk jól működött ezt bizonyítja az is, hogy az egész tornán csak két gólt kaptunk, ehhez kellett a bravúros kapusteljesítmény is. A befejezéseknél volt némi hiányérzetem, mivel a kidolgozott helyzetek nagy részét nem tudtuk gólra váltani. A befejezéseknél, ziccereknél pontatlanok voltunk, rossz döntéseket hoztunk. Az egy-egy elleni párharcokat szinte minden szituációban megnyertük. Összességében meg vagyok elégedve csapatom teljesítményével, mindenki harcosan és jól játszott. A végelszámolásnál első helyezést elért Celldömölköt is jó játékkal 3:0 arányban vertük. Az első mérkőzésünk kicsit álmos volt, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de sajnos gól nem szereztünk. Kőszeg csapatától kaptunk ki egyedül, sajnos öt-hat perc kihagyás volt a csapatnál, talán picit kijött a társaságon a fáradtság.
Egyed Ákos hozzátette, az ezüstérem mellett a torna legjobb játékosa is tőlük került ki Kun-Szabó Attila személyében.

A csapat tagjai: Présing Balázs, Karácsony Kristóf, Papp Ádám, Sós László, Varga Bence, Kun-Szabó Attila, Szűcs Dániel, Bezzeg Dániel, Katona Martin.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!