Lombard siker Lipóton


2015-02-10 16:59:10  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nso.hu  | 


Lombard siker Lipóton főképe
Ötödik felkészülési találkozóján is veretlen maradt a Lombard Pápa együttese. A mieink a román harmadosztályban szereplő, jelenleg feljutó helyen álló erdélyi Sepsiszentgyörgy csapatával mérkőztek meg. A Lombard a Szűcs - Zulevs, Csizmadia, Bogunovic, Frizoni - Santos, Juhász, Pongrácz, Yannick - Popin, Seye összeállításban lépett pályára, csereként pedig a második félidőben Horváth G., Gál, Jagodics, Király, Waltner, Eisenberger, Vankó és Bolla is szóhoz jutott. A hivatalos honlap beszámolója szerint a télies időjárás ellenére jó ritmusú, lüktető mérkőzést játszott a csapat, az első félidőben egy oldalról érkező pontos beadást követően a kapu előtt Sasa Popin emelkedett a legmagasabbra, és okosan fejelt a sepsiszentgyörgyi kapuba. A második félidőben egy gyors Lombard akció során már csak a kapusra vezette a labdát Eisenberger Tamás, és a tiszta ziccert a télen érkezett középpályás ügyesen kihasználta, 2-0-ra nyertek a pápaiak.

Lombard Pápa - Sepsiszentgyörgy 2-0 (1-0) Gsz.: Popin, Eisenberger

A találkozón lehetőséget kapott a Lombard Pápában a brazil középpályás Fabio Santos, akinek a lipóti edzőmérkőzésen mutatott teljesítménye nem győzte meg a szakmai stábot, így már el is köszöntek a dél-amerikai légióstól. A korábban Debrecenben és Kecskeméten is futballozó Yannick játéka ellenben elnyerte a vezetőség tetszését, így ha sikerül vele mindenben megegyezni, a labdarúgó Pápán folytatja pályafutását.

A Lombard Pápa következő felkészülési találkozóját hazai pályán játssza, szombaton 11 órától a Kaposvárt fogadják a Peruzt Stadionban.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!