Megyei sakk forduló


2015-02-09 17:23:00  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megyei sakk forduló főképe
Szombaton a megyei II. osztályú bajnokságban szerepeltek a Pápai SE sakkozói. A második játéknapot Pápán rendezték és az összesen 10 fordulós bajnokságból három fordulót játszottak le a Pedagógus Művelődési Otthonban. A PSE és az Ajkai ASSE két-két csapattal, míg Balatonfüred egy alakulattal vesz részt a küzdelmekben.
- Összességében a hatodik fordulón vagyunk túl két játéknap után és a Pápai SE „A” csapata vezeti a tabellát a Balatonfüred előtt – összegezte az eredményeket Kiss Csaba szakosztályvezető. A játéknapon az ’A’ jelű együttesben – mely jelen pillanatban éllovas - Margl Roland, Mayer Attila, Kerecsényi Zoltán és Mayer Tibor, a ’B’-ben Katona György, Ábrahám András, Janus Tamás és Czemmel Dániel kapott helyet, ők most a középmezőnyben vannak, ezen a játéknapon nem sikerült nekik maradandót alkotni.
Hétvégén az NB II Széchenyi – csoportjában szintén fordulót rendeztek, a nyolcadik körben idegenben a Baki Agrocentrum volt a mieink ellenfele Zalaegerszegen.
- Annak ellenére, hogy az ellenfél sokkal erősebben ült le, mint mi, a vége egy 6-6-os döntetlen lett, sőt a partikat elemezve kiderült, hogy sima nyeréseket hagytunk ki, tehát a győzelem is benne volt a mérkőzésben! Bartók Zoltán, Buzás Gyula és Sashalmi Ádám nyert, Margl Roland, Varga Gyula, Kerecsényi Zoltán, Janus Tamás, Ábrahám András, Balogh Bálint pedig döntetlent ért el. Ezzel a remivel maradtunk a tabella alján, de megközelítettük a Zala Volán csapatát, akik most vereséget szenvedtek. Három pont a lemaradásunk velük szemben, de február 22-én velük játszunk, így még akármi lehet – bizakodott a szakosztályvezető.
Február 14-én Ajkán rendezik a megyei egyéni diákolimpia versenyt a FIDE Élő – ponttal nem rendelkezők részére, melyen sakkozóink is részt vesznek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!