Jó hangulatú nyugdíjas nőnap


2010-03-06 20:28:31  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Jó hangulatú nyugdíjas nőnap főképe
Ma köszöntötte hölgytagjait a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi és Érdekképviseleti Egyesülete. A rendezvényen megjelenteket Baán Éva elnök köszöntötte. A rendkívüli érdeklődésnek örvendő programon kicsinek bizonyult a Nátus étkezője, ahova körülbelül 350 fő jött ma el kikapcsolódni, szórakozni és a hölgyeket ünnepelni - tudtuk meg az egyesület elnökétől.

- A Nyugdíjas Egyesületnek éves szinten négy nagyobb rendezvénye van, s ezek közül a nőnap az első minden év elején.  Egyrészt nagyon örülünk neki, hogy egyre többen vagyunk, minden évben szép számmal növekszik a taglétszámunk, de másrészről pedig nem számítottunk ekkora érdeklődésre, s ha tudjuk, akkor nagyobb helyszínt választunk.

Tavaly decemberben 450 főt számlált az egyesület. Az idei nőnapra a tagokon kívül vendégek is érkeztek a pápai egyesülethez Zalaegerszegről, az ottani Művelődési Központ Nyugdíjas Klubjának 9 tagja.

- Úgy gondolom, hogy a nyugdíjas egyesületek között ez is egy olyan kapcsolódási pont, mely által megismerhetjük, megtapasztalhatjuk, hogy mások mit, hogyan csinálnak. Fontosak az emberi kapcsolatok, az újdonság- mondta Baán Éva. A mai rendezvénynek éppúgy, mint a többi nagy rendezvénynek a célja ugyanaz: minél többen legyünk együtt. Ismerjük meg egymást, egymás gondját, problémáját és a jót is. A rosszon tudjunk segíteni, a jót pedig adjuk tovább, ragadjon a többiekre. Hiszen az egyesület azért van, hogy együtt legyünk. Azt szeretném, ha az összes tagunk részt venne az egyesület életében, az a lényeg, hogy összefogjuk a tagokat, kellemes élményeket biztosítsunk számukra, hogy amikor haza mennek ebből tudjanak töltekezni - tette hozzá az elnöknő.

Nőnap alkalmából minden hölgyvendéget virággal köszöntöttek, majd a februári taggyűlés után megalakult Nyugdíjas Irodalmi Önképző Kör férfi tagjai kedveskedtek zenés-verses összeállítással, melyet a Pápai Musical Stúdió ifjú titánjainak műsora követett. A zenéről Horváth Gyula nyugdíjas tagtárs gondoskodott.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!