Jótékony célokat szolgál a szülők-nevelők bálja a Petőfi Gimnáziumban


2015-02-07 22:34:21  | cikk: Babos Petra  | 


Jótékony célokat szolgál a szülők-nevelők bálja a Petőfi Gimnáziumban főképe
A Pápai Petőfi Sándor Gimnázium 1995 februárjában rendezte meg az első szülők–nevelők bálját. Azóta – egy év kivételével – minden farsangon a felnőttek együtt mulatnak az iskola aulájában, most már a 20. alakalommal.
Az est elején Kósa Anna tanárnő köszöntötte a szép számban megjelenteket. A jótékonysági bál nyitányaként a 12. H osztály keringőjét láthatta a közönség, majd a diákok felkérték szüleiket és tanáraikat egy táncra.

A nemes szándékú támogatás és az önfeledt szórakozás remekül ötvözhető, és ezzel a bállal egy hasznos cél megvalósulását segítették a jelenlevők. 
Huszár Endre igazgató kérdésünkre elmondta, a bál bevételéből a tanulásban vagy sportban kiemelkedő teljesítményt nyújtó tanítványaiknak szerveznek kirándulásokat és szociális támogatást adnak az arra rászorulóknak. Az igazgató köszönetét fejezte ki mindazoknak, akik felajánlásaikkal, támogatásaikkal és szervezőmunkájukkal hozzájárultak az est sikeréhez.
A bálon az iskola diákjai hazai és külföldi slágerekkel is felléptek és a zenés-táncos mulatság programjában éjfélkor tombolasorsolás is szerepel.
Az est hangulatát a Trend Zenekar biztosította.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!