Csizmadia bombagóljával nyert a Lombard


2015-02-07 15:01:29  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Csizmadia bombagóljával nyert a Lombard főképe
Napsütéses, de csípős időben a másodosztályú Zalaegerszeg ellen játszotta negyedik felkészülési mérkőzését a Lombard Pápa. A hazaiak a Szűcs – Csizmadia, Jagodics, Bogunovics, Juhász D. – Stieber, Popin, Király, Frizoni – Yannick, Wilson Pereira kezdővel vágtak neki a meccsnek, melyen a szép számban kilátogató nézők az első félidőben két találatot láthattak: a vezetést a 10. percben Király Botond szerezte meg a pápaiaknak, majd négy perccel később Szakály remek kiugratásából Babati egyenlített. Kiegyenlített első félidőt követően fordulás után mindkét együttes sokat cserélt, így kissé alábbhagyott a színvonal is, a kitartó nézőket azonban kárpótolta a 90. percben Csizmadia szabadrúgásgólja, a védő 22 méterről védhetetlenül tekert a bal felsőbe, kialakítva a 2-1-es végeredményt. Ahogy a szerdai Sopron elleni összecsapáson, így a szombati találkozón is két próbázó játszott, Yannick és a brazil Wilson Pereira játékát is figyelték, előbbi minden valószínűség szerint marad Pápán, utóbbit viszont nem marasztalják – nyilatkozta Lengyel Ferenc.
- Nagyszerű felkészülési lehetőség számunkra, hogy egy frissebb, motivált társasággal csaphattunk össze a héten, hiszen a Sopron és a Zalaegerszeg is két hét múlva már bajnokit játszik – értékelt a lefújás után a vezetőedző. Ma egy döntetlenszagú meccsen egy szép pontrúgásból nyertünk, úgy érzem, élvezhető 90 percet láthattak a kilátogatók, hiszen több helyzet volt mindkét oldalon, továbbra is elégedett vagyok a srácokkal, hiszen maximálisan odateszik magukat, a felkészülésünkben ott tartunk, ahol kell, készülünk tovább, hogy a bajnoki kezdésre a legjobb formába kerüljünk.

Lombard Pápa–Zalaegerszegi TE 2–1 (1–1) Gsz.: Király, Csizmadia ill. Babati

Lombard Pápa: Szűcs - Csizmadia, Jagodics, Bogunovic, Juhász - Stieber, Király - Wilson Pereira, Yannick, Frizoni – Popin (csere: Horváth G., Pongrácz, Gál, Waltner, Vankó, Eisenberger, Illés)

Zalagerszeg: Szappanos - Króner, Kovács, Forgács, Fodor - Simonfalvi, Szakály, Babati, Murai - Városi, Délczeg (csere: Hársfalvi, Horváth A., Szegleti, Vittman, Horváth, Farkas)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!