Pingvinek a jégpályán


2015-02-04 11:15:58  | cikk: pgya  | 


Pingvinek a jégpályán főképe
A napokban érkeztek meg a Fő téri jégpályára a kezdő korcsolyázókat segítő pingvinek. Boros Katalin, a pályát üzemeltető Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője hírportálunk érdeklődésére elmondta, hogy hat darab pingvinfigurát béreltek a téli szezon hátralévő részére.
- A tapasztalatok alapján sokan korcsolyát húznak olyanok is, akik teljesen kezdőknek számítanak. Nekik nagy segítségükre van a palánk, viszont a kísérőknek, elsősorban a kisgyermekes szülőknek nehézséget jelent a csemetéik kívülről történő segítése. A pingvinfigurákkal már önállóan is jégre engedhetők a gyermekek, hiszen ezeket tologatva nagyobb a biztonságérzetük, és kényelmesebb a kapaszkodás is. Ezt úgy kell elképzelni, mint egy járássegítőt.
A jégpálya nyitva tartásával kapcsolatban azt a tájékoztatást kaptuk, hogy mindaddig várják a vendégeket, amíg az időjárás engedi. A pálya Facebook oldalán folyamatosan elérhetőek az aktuális információk. Boros Katalin a korizókat arra kéri, hogy pillantsanak rá az oldalra, mielőtt elindulnak. A jégpálya Facebook oldala elérhető ITT.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!