Lombard Pápa: Kenesei és Tóth is távozott


2015-02-03 14:30:41  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: vasasfc.hu  | 


Lombard Pápa: Kenesei és Tóth is távozott főképe
A Lombard Pápa hivatalos honlapján jelentette be, hogy a klub január 31-ével közös megegyezéssel felbontotta Tóth Gábor és Kenesei Krisztián szerződését. A rutinos támadó a Szombathelyi Haladás alakulatától érkezett Pápára 2013 nyarán, pápai pályafutása alatt nyolc gól fűződik a nevéhez. A csatár közös megegyezéssel távozik a Perutzból, Kenő ugyanis az NB II-es Vasasnál kívánta folytatni pályafutását, miután szabadon igazolhatóvá vált, az angyalföldiekkel 2016. június 30-ig tartó szerződést kötött. A fiatal kora ellenére rutinosnak mondható Tóth Gábor 2007 telén igazolt Pápára, azaz nyolc évig viselte a Lombard mezét, ősszel 16 mérkőzésen lépett pályára, mindannyiszor kezdő volt, azonban sem a klub, sem a játékos nem szerette volna meghosszabbítani nyáron lejáró szerződését, ezért döntöttek úgy a felek, hogy még a téli időszakban elválnak útjaik.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!