„Elintéztük magunkat az első félidőben” – vereség az NB III-ban


2010-03-06 20:15:39  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


„Elintéztük magunkat az első félidőben” – vereség az NB III-ban főképe
Az NB III-as labdarúgó bajnokság tavaszi nyitányán a Lombard II csapata hazai közönség előtt fogadta ma délután a Szombathelyi Haladás II alakulatát. Nagy Mihály a Kovács, Vincze, Domján, Megyesi, Kaszás, Szabó, Kiss, Németh, Nyári, Magyar, Palkó összetételű pápai gárdának szavazott bizalmat, míg a vasiak a Mursits, Szvoboda, Nagy, Jagodics, Farkas, Szakály, Radó, Horváth, Gyurján, Szalai, Simon kezdő 11-el futottak ki a műfüves pályára. Jól kezdődött a mérkőzés, hiszen az első negyed órában a hazaiak birtokolták a játékszert, ám egy védelmi hiba következtében előnyhöz jutottak a vendégek, amit szinte a középkezdésből meg is dupláztak, majd 5 perccel később megint eredményesek voltak. Már az első félidő második felében kialakult a végeredmény, a mieink részéről Vincze Dániel révén csak a szépítésre futotta, 1-4 lett a vége. Nagy Mihály, a hazaiak mestere érthető módon csalódott volt a lefújást követően.

- A játék képében nem volt benne ez a súlyos vereség, de amit az első félidőben középső védekezésben produkáltunk, az értékelhetetlen. Ennek a dekoncentráltságnak voltak jelei, a fiúk különböző okok miatt nem tudtak erre a mérkőzésre ráhangolódni, hogy mik ezek, erről nem szeretnék bővebben beszélni, ezt majd csapaton belül rendezzük, mindenesetre az látszik, hogy kicsit túlértékelték magukat a játékosok a felkészülési mérkőzések tükrében. A Hali 10 perc alatt lerendezte a meccset, amibe hátul belehibáztunk, azt góllal büntették. A találkozó után jeleztem a játékosoknak, hogy nagyon kemény hét és súlyos büntetések várnak rájuk, remélem teljesen más lesz a hozzáállás a jövő heti összecsapáson.

A Lombard II március 14-én vasárnap 15 órától, szintén hazai környezetben a Sárvárral csap össze.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!