Négy próbajátékostól elköszöntek a Lombard Pápánál


2015-02-01 17:54:31  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: vidi.hu  | 


Négy próbajátékostól elköszöntek a Lombard Pápánál főképe
Ahogy arról hírt adtunk, január utolsó napján lejátszotta második felkészülési mérkőzését a Lombard Pápa. A mieink a Bozsik Stadionban döntetlent értek el a Budapest Honvéd ellen. A találkozó kiváló alkalom volt arra, hogy az utóbbi hetekben Pápán készülő próbajátékosokról az edzéseken mutatott teljesítmény után még pontosabb képet kapjon a szakmai stáb. A mérkőzés után döntés is született arról, ki marad, és ki távozik a Lombard keretéből, erről Lengyel Ferenc vezetőedző a klub hivatalos honlapján beszélt.
- Az első félidőben korán vezetést szereztünk, igaz a Honvédnál többet volt a labda, de nem volt komolyabb veszélyben a kapunk. A második játékrészben aztán nagyobb fizikai fölénybe került a Honvéd, ott több hazai ziccert is megúsztunk, a találkozón Szűcs Lajos nagyon jól védett. Az mindenképpen örömteli, hogy összességében egy közösségépítő, önfeláldozó, jó játékot nyújtottunk a Budapest Honvéd ellen, ami viszont számunkra negatívum, hogy a próbajátékosok közül csak Stieber András valamint Vankó Imre folytatja velünk a munkát, ugyanis távozik Haris Mehmedagic, Enes Rujovic, Leandro Silva Lopez és Mateo Brankovic a keretből, rájuk a mutatott teljesítményük után már nem számítunk a továbbiakban - nyilatkozta Lengyel Ferenc.
A többi tesztelésen szereplő labdarúgó a következő héten is lehetőséget kap a bizonyításra.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!