Labdarúgás NBI - A Kecskemét következik


2009-08-27 13:52:16  | cikk:  | 


Kedden a Liga Kupa 5.fordulójában a Lombard csapata 2-2-es döntetlent ért el a Videoton alakulata ellen. A hazaiak újabb próbajátékost teszteltek, az ukrán származású Jevgen Denydenko személyében. A hazaiak találatát Tóth Gábor és Béres Ferenc szerezte, az ellenfélnél pedig Szakály és a 90.percben egy szabadrúgást követően Dario volt eredményes. A B csoport tabelláját az MTK vezeti 11 egységgel, a Lombard az 5. 5 ponttal. Legközelebb szeptember 23-án a Paks látogat a Perutz stadionba.

A Soproni Ligában szombaton 20 órától a Lombard Pápa Termál FC a bajnokság 11. helyezettjét, a Kecskemétet látja vendégül. A hazaiak várhatják kedvezőbb előjelekkel a találkozót, nemcsak azért mert hazai pályán futnak ki Szűcsék. Tomislav Sivic csapata ugyanis múlt héten 4-1-es vereséget szenvedett Aczél Zoltán Diósgyőrétől, a Lombard viszont 2 győztes mérkőzésen van túl, ami önbizalom szempontjából is jót tett Farkaséknak, nem is beszélve a pápaiak szurkolótáboráról, akik bármikor képesek 12.emberei lenni a csapatnak.
A pápaiaknál a védelemből hiányozni fog a Győri ETO ellen piros lapot kapó Dlusztus András, aki a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságának döntése alapján 3 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott. Kiválása mindenképpen érzékeny veszteség a sárga-feketéknek, jó hír viszont, hogy az Újpest ellen bokasérülést szenvedő Rajnay Attila elkezdte az edzéseket, így nagy valószínűséggel ott lesz a hétvégi összecsapáson. Érdekes és izgalmas összecsapásra van tehát kilátás.

A hétvége párosítása:
Videoton-ZTE
DVSC-Nyíregyháza
Kaposvár-FTC
DVTK-Vasas
MTK-Paks
Újpest-Haladás
Győr-Honvéd

Haraszti Gábor


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!