Lombard döntetlen a Bozsikban, újabb próbajátékosok a keretben


2015-01-31 15:45:14  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: honvedfc.hu  | 


Lombard döntetlen a Bozsikban, újabb próbajátékosok a keretben főképe
A Budapest Honvéd otthonában lejátszotta második felkészülési mérkőzését a Lombard Pápa együttese. A kispestiek hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint 100 néző előtt napsütéses, tavaszi idő fogadta a mérkőzésre kilátogatókat. A 12. percben a mieink szereztek vezetést, Stieber 10 méterről lőtt a hálóba 0-1. Ezután az őszi pápai meccs forgatókönyvéhez hasonlóan sorra dolgozták ki a helyzeteket a hazaiak, de egy kivételével ki is hagyták azokat. A 35. percben egyenlített a Honvéd, Csábi remek beadását Prosser balról a hosszú, alsó sarokba lőtte 1-1. A két gól közti időben láthattunk Youlától egy felső kapufára fejelt labdát, egy nagy Godoy helyzetet, egy léc alól kitornázott Lőrinczy szabadrúgást, és több veszélyes, de kimaradt lehetőséget. A második félidő hasonlóan zajlott, mint az első. A meccs a pápai térfélen zajlott, helyzeteink továbbra is a vendéglátóknak voltak, egy alkalommal Vidovics a felsőlécet is megdöngette, majd Csábi egy szép csellel betört a büntetőterületre, de „felszedték az ütőjét”, a játékvezető sípja azonban néma maradt. A végén még láthattunk egy parázs jelenetet, Youla, Prosser és Jesús lövése is elakadt egy bevetődő védő testében, így maradt az 1-1-es döntetlen.
A Nemzeti Sport Online információi szerint hétfőtől új próbajátékos érkezik a Lombard Pápa NB I-es labdarúgócsapatához. Információik szerint hétfőn edzésbe áll Pápán a brazil-olasz kettős állampolgárságú támadó, Weller Wilson Pereira. A 26 éves, 190 centiméter magas csatár tavaly tavasszal a Costa Rica-i élvonalban szereplő Cartaginés futballistája volt, azóta nem volt csapata. Weller korábban a szomszédban is futballozott, 2012 őszén a romániai UTA Arad labdarúgója volt. Szintén igyekezte meggyőzni Lengyel Ferencet Priskin Tamás féltestvére, az ETO-tól érkező 20 éves csatár, Vankó Imre valamint a horvát próbázó, Mateo Brankovic is, sorsuk a napokban eldől.

Bp. Honvéd – Lombard Pápa 1-1 (1-1) Gól: Prosser illetve Stieber

Bp.Honvéd: Kemenes (Horváth A., 46.) – Botka (Csábi M. 26.), Ignjatovics (Kristi 70.), Bobál D., Czár (Vidovics 70.) – Hidi (Nagy G. 70.), Godoy (Gazdag 79.), Lőrinczy (Kone 46.) – King (Meza 60.), Youla, Prosser

Lombard Pápa: 1. félidő: Szűcs L. – Venczel B., Branilovic, Bogunovics, Juhász D. – Stieber A., Silva Lopez, Mehmedagic, Frizoni – Rujovic, Popin. 2. félidő: Horváth G. – Jagodics B., Branilovic (Gál Sz.), Bogunovics (Illés D.), Juhász D. (Eisenberger) – Stieber A. (Király B.), Zulevs, Mehmedagic (Pongrácz), Frizoni – Rujovic (Waltner), Popin (Vankó)

A Lombard Pápa február 4-én a Sopronnal, február 7-én pedig a Zalaegerszeggel meccsel, mindkét találkozónak a Perutz Stadion ad otthont.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!