Lengyel Ferenc elégedett a próbázókkal


2015-01-30 18:56:23  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lengyel Ferenc elégedett a próbázókkal főképe
A felkészülés harmadik hetének végén jár a Lombard Pápa együttese. Ezen a héten a télies időjárás kissé megnehezítette felkészülésüket, a nagy mennyiségű hó miatt át is kellett szervezni a programjukat – tudósít a hivatalos honlap. Lengyel Ferenc vezetőedző azonban reménykedik abban, hogy a szombat délelőtti Budapest Honvéd elleni edzőmérkőzés nem marad el a téli időjárás miatt.
- Az elmúlt napok komoly havazása csak pénteken okozott a felkészülésünkben problémát, a ma délelőtti és a délutáni edzést sem tudtuk a műfüves pályánkon megtartani. Délelőtt átszerveztük a programunkat, délután pedig egy futótréninggel pótoltuk a labdás edzést, így minden rendben lesz, főleg akkor, ha a szombati, Honvéd elleni edzőmérkőzésünk nem fog elmaradni Budapesten. Ez az összecsapás nagyon fontos lenne a felkészülésünkben, hogy lesz-e találkozó, nos, szombat reggel már okosabbak leszünk. Akkor lesz igazán gond, ha szombat délelőtt szakadni fog a hó a fővárosban is.
Lengyel Ferencet természetesen szót ejtett a hetek óta Pápán készülő próbajátékosok teljesítményéről is.
- A próbajátékosok a nálunk töltött idő alatt végig becsületesen dolgoznak velünk, természetesen van közöttük olyan labdarúgó, aki erőnlétben és játéktudásban is bíztató teljesítményt nyújt. Ez persze csak a napi tréningek utáni véleményem, hiszen tény, hogy az edzőmérkőzéseken nyújtott produkciójuk után lehet teljes és valós képet kapni a végleges döntésünk meghozatalakor. Egyébként a keret minden tagja odateszi magát a tréningeken, nagyon vevők a srácok a fizikális és a taktikai elemek gyakorlásakor, úgy látom hogy már most is sok mindenben előre léptünk, de a bajnoki rajtig van még négy hetünk, és remélem tovább tudunk javulni - összegezte a hét történéseit Lengyel Ferenc.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!