Munkaadóit lopta meg


2015-01-30 10:50:48  | cikk:  | 


A Pápai Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai bűntető feljelentést tettek egy Pápa környéki településen élő férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint két korábbi munkaadóját is meglopta. A gyanúsítottnál tartott házkutatás alkalmával bűncselekményből származó kéziszerszámokat és akáckarókat találtak.

Egy Pápához közeli faluban élő sértett 2015. január 23-án délelőtt azzal kereste meg Csík László r. törzszászlós és Rendes László r. zászlós körzeti megbízottakat, hogy 2014. december eleje óta eltűnt telkéről 40 db akác szőlő támaszték. Az egyenruhások a településen azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, aminek eredményeként eljutottak a 37 éves M. Norbert helyi lakoshoz. A férfinél házkutatást tartottak, amelynek alkalmával, a ház mögötti szerszámtárolóban egy akkumulátoros csavarbehajtót, a mellette levő fatárolóban pedig egy láncfűrészt, két szőlőtámasztékot és aprított tűzifát találtak. A férfi a rendőrök kérdésére elmondta, hogy egykori munkaadója telkéről 2014 decemberétől folyamatosan hordta el az akác oszlopokat. A láncfűrészt szintén tőle lopta el 2015. január 2-án, annak tanyájáról. Továbbá elismerte, hogy a nála talált csavarbehajtó sem a sajátja, azt egy másik falubelijétől tulajdonította el még 2014 novemberében, amikor nála dolgozott.

A rendőrök a házkutatás során megtalált tárgyakat lefoglalták. A gyanúsított ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

Képek:

nincsenek képek