Helytálltak, de kikaptak serdülő kézilabdázóink


2015-01-28 20:30:42  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Helytálltak, de kikaptak serdülő kézilabdázóink főképe
Az országos serdülő kézilabda bajnokság második helyén álló, 16 mérkőzésen mindössze két vereséget szenvedő Balatonfüred ellen zárta az alapszakasz hazai küzdelmeit a Bakonyerdő Pápa. Kapcsándi Kristófék az elmúlt héthez hasonlóan ezúttal is a tisztes helytállást tűzték ki célul, az erőviszonyokat jól mutatta az odavágó 34-11-es végeredménye. A mieinknek a mérkőzés eredményétől függetlenül nem kell pironkodniuk a szezont illetően, hiszen a kitűzött célt elérték, több alakulatot is maguk mögé utasítottak. A mai találkozón a Balaton-partiak 16-5-ös félidő után 31-17-es győzelmet arattak, a csapat edzője azonban látott pozitívumokat, az alapszakaszt pedig néhány nagyarányú vereség ellenére is jónak értékelte.
- Teljesen korrekt eredmény született, a Balatonfüred ilyen arányban is megérdemelten nyert – vélekedett Kapcsándi Kristóf. Az első félidőben mindössze öt gólt dobtunk, abszolút meg voltunk illetődve, a félidőben fejmosást kellett tartanom az öltözőben, ahol bátrabb, felszabadultabb játékot kértem a második 25 percben. Ahogy az Éles Kézisuli ellen, ezúttal is azt szerettem volna, hogy tanuljunk a meccsből, úgy látom, ez megtörtént, bízom benne, hogy ezeket a tapasztalatokat a velünk egy szinten lévő együttesek ellen fel is tudjuk használni, például már a jövő heti, Szentgotthárd elleni összecsapáson. Sajnos továbbra is csak heti két alkalommal tudunk edzeni, ami nem sok, ráadásul a csütörtöki edzésen kapusunk sincs, ezen mindenképpen jó lenne változtatni a jövőben, edzés nélkül ezt a sportot nem lehet játszani. Eddig tíz pont áll a nevünk mellett, de ami ennél is fontosabb, hogy mérkőzésről-mérkőzésre több pozitívumot látok, várjuk a rájátszást, ahol több sikerélményben lehet részünk.

Bakonyerdő Pápa – Balatonfüred 17-31 (5-16)

Pápai góllövők:
Farkas Patrik, Palágyi Ákos 6-6
Varga Bálint 4
Ari Ádám 1

A csapat február 4-én Szentgotthárdon presztízsmérkőzéssel zárja a pontvadászat alapszakaszát.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!