Pápai pofonok Székesfehérváron


2015-01-28 14:26:12  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Pápai pofonok Székesfehérváron főképe
Január 17-én a Nyugat-magyarországi Régió megmérettetési lehetőség és a kezdők számára rutinszerzés céljából Székesfehérváron ismét megrendezte a "Pofonparti" elnevezésű amatőr ökölvívó gálát, melyen hosszú évtizedek után ismét pápai nevezőkkel is találkozhattunk. A Patent Griff SE ökölvívó szakosztályának öklözői a vártnál is jobban szerepeltek, az eredményeket a sportolók felkészítője, Sinkó Attila értékelte. A bokszolók edzője elmondta, nagy csatákat láthatott a közönség, ugyanis azáltal, hogy bemutató mérkőzések voltak, a teher lekerült a fiúk válláról, így felszabadultan hatalmasakat mérkőztek.
- A tét nélküli, versenyszituációkat modellező szemináriumszerű meccseken Reiner Tamás, Kovács Gergő, Vajda Róbert és a csapat legkisebb, de egyben legügyesebb tagja, Szabó Dávid is kötelek közé lépett. A szorgalmas edzésmunkája és a sportolók motivációja hozzájárult, hogy a 2015-ös versenyszezonban már a pápai öklözők amatőr versenyeken szerepelhessenek. Az indulók közül Reiner Tamást emelném ki, aki a veszprémi veretlen Törteli Balázzsal vívott 3x3perces "parázs" bunyóban nagy élményben részesítette a nézőket és az edzőket is, amit a mérkőzés utáni vastaps is bizonyított. Úgy érzem, nagyon hasznos volt ez a rendezvény, melyeken kötelezően részt kell vennünk ahhoz, hogy a későbbiekben a tagjaink a versenyrendszerben is szerepelhessenek.
Sinkó Attila hozzátette, a sportág népszerűségének köszönhetően a Határ utcai edzőterem újabb teremmel bővült, ahol minden ökölvíváshoz szükséges eszköz rendelkezésre áll. Februárban pedig a szakképzett edzők újabb tagfelvétellel várják az ökölvívás szerelmeseit.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!