Várják a felolvasókat a Wass Albert estre


2015-01-27 08:06:23  | cikk: mo  | 


Várják a felolvasókat a Wass Albert estre főképe
Február 20-án 18-órától az idei évben is megszervezik Pápán a Wass Albert felolvasóestet az Esti Kornél Kávéházban. A szervező Hét Csillag Kulturális és Sportegyesület a rendezvénnyel az idei évben is csatlakozik a több mint 10 éve, Debrecenben indult Wass Albert felolvasómaraton programjához, aminek köszönhetően szerte a Kárpát-medencében egyszerre hangzanak fel Wass Albert szavai. A 2014-es évben 48 regisztrált helyszínen tartották meg egyidejűleg a felolvasóestet, amit a várakozások szerint idén sikerül felülmúlni.
Az ingyenesen látogatható rendezvényre mindenkit nagyon sok szeretettel várnak a szervezők, akár hallgatóként vagy felolvasóként. Utóbbi esetben regisztrálni kell a programra, hiszen az irodalmi részletek meghatározott sorrendben hangzanak el. Akik a felolvasóesten aktívan szeretnének részt venni, február 11-ig jelezzék részvételi szándékukat. A regisztráció során adják meg nevüket, telefonszámukat (esetleg e-mail címüket) és az előadni kívánt mű címét. A program három, tervezetten kb. 40 perces blokkból áll majd, közöttük 15 perces szünetekkel – hívják fel a figyelmet a szervezők. Regisztráció és további információ: Pintér Péternél, a Hét Csillag Egyesület elnökénél (70/2444-734).

A felolvasások mellett a PRK Tánc-Lánc AMI táncosai, Allegro AMI Sindő népizenekara színesíti a programot. A felolvasóest díszvendégeként ismét Pápára látogat Bartha József református lelkész, az erdélyi Czegei Wass Albert Alapítvány vezetője.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!